2015. augusztus 23., vasárnap

Könyvek, amiknek a borítója egyszerűen gyönyörű V.

A Párválasztó trilógia borítóján is megakadt a szemem. Nem csak a gyönyörű ruhák miatt, hanem a színei miatt is. És végre, a betűtípus sem valami egyszerű, hanem kissé díszített is. Hívogató borító, kíváncsi leszek, milyen lesz a könyv maga. :)

4 megjegyzés:

  1. Valóban tetszetősek :) Annyira kár, hogy némelyiknél a külcsíny nem tükrözi a belbecset, sőt néha úgy érzem, hogy a szép borítóval próbálják eladni a kevésbé minőségi történeteket :( Persze ezt csak úgy általánosságban mondom, ezt még nem olvastam, de sokat hallottam róla.
    (Amúógy - remélem nem veszed tolakodásnak - , ezek az én kedvenceim, ha van kedved, vess rájuk efgy pillantást ^-^ http://moly.hu/polcok/szepseges-boritok-2 Te esetleg fent vagy Molyon? )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jónéhány ilyen van, majd egyszer erről is készítek egy bejegyzést. De érdemes lenne arról is, amikor a könyv hiába jó, a borítóval elszúrják az egészet... (most például épp egy ilyen könyvet olvasok, ahol a szereplők, a történet, a felépítése, a fogalmazása, minden tényleg nagyon üt, de a borító nem csak hogy egyszerű, de nem is nagyszerű, szóval nekem egyáltalán nem tetszik... kár érte.).
      Meg nekem még az a nagy kedvencem, mikor van egy kötet, sikeres, aztán hopp, lesz még hozzá egy-két könyvnyi folytatás, persze az már csak nyújtás, hogy még többet kereshessenek vele...
      Nem veszem tolakodásnak, sőt örülök :) Meg is néztem, és tényleg gyönyörűek vannak benne :) Nem nagyon járok Molyra, de van (http://moly.hu/tagok/bethdarkness/), meg is figyellek most már :)

      Törlés
    2. A régebbi könyveknél van sokszor ilyen, tök jó, eredeti egyedi kis sztori, de annak idején nem olyan volt a borító-divat vagy a fene tudja és borzasztó szörnyű, ráadásul nem is adják ki újra :/

      Aj és akkor annak mintájára mint anno az Alkonyat meg a Szürke... -képmására kiadott egyenkönyvek, gyakorlatilag 90% hasonló borítóval, ha már virág van az elején, fekete háttérrel, akkor tuti hogy erotikus és BORZASZTÓ lesz :D De tényleg. Annyi rossz kritikát olvastam (azokat bírom amik humorosra veszik), hogy merem ezt állítani :)

      Figyellek én is ^__^ Heti egyszer-kétszer fellesek.
      Tényleg, a Jenna Black-féle Káprázatot sikerült befejezni? Hogy tetszett? :)

      Törlés
    3. Igen :) Pontosan értem mire gondolsz, nekem most ami hirtelen eszembe jutott ilyen könyv, az Whitley Strieber Vérfarkasok című könyve. Brutálisan jó, de a borító, háát... :) Ugyanez a helyzet a Fekete Tőr Testvériség könyvekkel, hihetetlen jó történet, minden jó, beszippant teljesen, a borító meg katasztrófa... :D

      Az alkonyatot meg az árnyalatos könyveket, inkább hagyjuk, azokkal engem ki lehet kergetni a világból, pedig kisebb koromban, mikor megjelent az Alkonyat sorozat, hogy odavoltam érte... amíg ki nem olvastam. :D Igen, azok jó kritikák, sokkal emlékezetesebbek mint egy egyszerű, mindenen felakadó ember írása. :)

      Ennek örülök. :)
      Még nem fejeztem be, pedig anyu szerint jó... Valahogy nekem az inkább téli olvasmány, nem tudom, miért, szóval még mindenképp el akarom olvasni. :) De ha elolvasom, akkor mindenképp írok róla. :)

      Törlés